Dora og Björg Thoraldsdottir

Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det!

LYKKEBOBLER med Dora og Björg Thorhallsdottir

Dora og Björgs lykkebobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele seg selv i bruk. Her deler de velkjente søstrene raust alle verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg, og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes.

Med eksempler fra eget levd liv forteller de om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på seg selv, og gjør det med MYE humor. Björg pøser på med fantastiske bilder (hun er Norges mestselgende kvinnelige kunstner), og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Unn deg en lykkekveld med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips og inspirasjon – og le masse. I pausen kan du kjøpe et glass Lykkebobler, som er Bjørgs egen cava. For tross alt: Cava er bedre enn tran!

Kvelden med Thorhallsdottir-søstrene var rett og slett en kjempesuksess fra ende til annen, og vårt publikum (100 % kvinner) var nærmest euforiske etter forestillingen. De fikk halvannen time med smarte tanker, refleksjon, kunst, latter og tårer, av to damer med mye selvinnsikt og veldig gode formidlingsevner.
Lørenskog Hus

Dora Thorhallsdottir
Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret, i tillegg til å være standupkomiker og aktuell med den kritikerroste forestillingen “Det var ikke sånn det skulle bli” på Latter i Oslo. To barn og kjæreste. (Ja, hun fikk ikke helt til forholdet med barnefaren. Ja, ja. Livet går videre for det!)
Se også Doras foredrag «God stemning».

Björg Thorhallsdottir
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger ekstremt mange bilder og har stort sett ca. hundre prosjekter på gang. Er full av energi og noen ganger helt utslitt. En sønn og nylig singel (Hun mistet mannen sin for 8 år siden, og har kysset en del frosker både før og etter det.)

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD