Halvard Hanevold

FRA TOTALT TALENTLØS TIL OLYMPISK MESTER

I sitt foreddrag tar Halvard deg med på sin begivenhetsrike reise. Han gikk fra å være en håpløs 15-åring ingen hadde tro på til å bli en av verdens mestvinnende skiskyttere. I 18 år var han på det norske skiskytterlandslaget, og i løpet av karrieren tok han tre OL-gull og fem VM-gull. Han var en sentral del av det norske skiskyttereventyret som ble innledet med OL-gullet han vant i 1998. Gjennom de neste tolv årene var han med på å bygge opp en unik vinnerkultur på det norske skiskytterlandslaget. Som tillitsmann hadde han en sentral rolle i dette arbeidet. Halvard avsluttet karrieren med stafettgullet i Vancouver 2010. Dette gjorde ham til Norges eldste gullvinner i vinter-OL gjennom tidene.

Halvards foredrag er en historie om vinnerkultur, lagånd, motivasjon, engasjement og stå-på-vilje. Men selvfølgelig også en historie om utallige nedturer og skuffelser. Og mest av alt troen på at det tilsynelatende umulige faktisk kan være mulig, med målrettet, hardt arbeid – nøyaktighet og struktur, der målet er å bli bitte litt bedre hver eneste dag. Et konkret eksempel på dette er det faktum at Halvard parallelt med skiskytterkarrieren utdannet seg til sivilingeniør ved NTNU i Trondheim.

Halvard er noe så herlig som en jordnær og svært troverdig inspirator … Han har erfart hva det koster dag for dag å jobbe beinhardt for å oppnå mål, uten å være et gudbenådet talent … Hans innspill ble en stor snakkis lenge etter at han dro»

  Tor Øyvind Skeiseid, Ryfylke Livsgnist.

 

Halvard er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Det er motiverende å være deltager når Halvard står på scenen»

Ingunn Malmedal, DNB ASA.

Ved hjelp av sin brede bakgrunn viser Halvard hvordan toppidrettens tankegang kan brukes til å sikte seg inn mot de store prestasjonene – i arbeidslivet så vel som privat.

Halvard tilpasser foredraget etter kundens behov, både når det gjelder innhold og lengde.

 
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD