Nilsen Aalberg

Home / / / Nilsen Aalberg

Nilsen Aalberg

Spektakulære konferansierer

Nilsen Aalberg består av Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg. Opprinnelig tenorer med suksess i inn- og utland. Nilsen Aalberg har sunget for noen av de største firmaene i landet, og de har vært både prosessledere og konferansierer i forbindelse med konferanser og banketter av ulike slag.

Duoen har hatt gleden av å samarbeide med og presentere flere av Europas største foredragsholdere. I tillegg til rene introduksjoner krydrer Nilsen Aalberg det hele med energiske sangnumre. Denne kombinasjonen gir en flott innpakning og skaper liv og røre blant deltakerne i salen.

Nilsen Aalberg kan komme til dekket bord basert på et ferdig planlagt arrangement, men kan også bistå med planlegging av regi og innhold i arrangementet. Stikkord for Nilsen Aalberg på jobb er involvering av publikum og en nær og folkelig tilnærming i måten arrangementet ledes på. Det senker skuldrene og skaper samhold og god stemning blant deltakerne. Disse kombinasjonene har gjort duoen til et populært valg. Her er det mulig å få et fullt skreddersydd opplegg etter kundens ønsker.

Med Nilsen Aalberg kan du få alt i en pakke:

• To stødige og profesjonelle artister som utfører konferansierrollen etter dine ønsker
• Bistand til å skreddersy dagen/kvelden etter ditt behov
• Musikalske innslag i konferansen der du kan velge alt fra musikaler til allsanglåter med involvering av publikum
• Nilsen Aalberg kan lage gruppeaktiviteter som for eksempel ”det store korslaget”!
• Trenger du noen til å lede festmiddagen med musikalske innslag, så er Nilsen Aalberg klare til å ta oppdraget! Dette kan også kombineres med deres showpakke som passer til enhver festlig anledning!

Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg fant hverandre i 2002 gjennom lokale konserter i Nord- Trøndelag basert på to solister og to tangentmakere. De fremførte kjente sanger fra opera, musikaler, pop og rock med fantastiske tilbakemeldinger fra publikum. I løpet av årene som har gått har duoen Nilsen Aalberg utviklet seg til å bli populære artister med oppdrag over hele Norge, samt Europa. Duoen har gjort over 1000 opptredener siden starten. Nilsen Aalberg har også deltatt flere ganger i NRK-programmet ”Beat for Beat».

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

33 03 69 10