Preben Carlsen

Hvordan skal man posisjonere seg for å være best mulig rustet for fremtidens utfordringer?

I løpet av seks år har Preben Carlsen bygget opp Trigger til å bli verdens mest kreative PR-byrå, Årets PR-byrå i Norge de siste fire årene og den mest attraktive arbeidsplassen i medie- og kommunikasjonsbransjen. Han jobber i dag som konsernsjef og styreleder med ansvar for fag- og forretningsutvikling, og har nylig varslet at Trigger i fremtiden vil jobbe mer med utvikling enn kommunikasjon.

Preben har lang erfaring som rådgiver for en lang rekke av Norges sterkeste merkevarer, offentlige virksomheter og organisasjoner. For sitt arbeid har han blitt tidenes yngste vinner av PR-bransjens hederspris og han er den mest prisvinnende PR-rådgiveren i Norge med et tredvetalls prisvinnende arbeider på samvittigheten. Preben har også blitt kåret til den mest populære lederen i norsk medie- og kommunikasjonsbransje, Årets foredragsholder og Årets tankeleder.

Preben holder foredrag innen blant annet disse temaene:

Hva skjer når digitaliseringen kommer og tar deg?

Nye krav fra forbrukere, disruptiv teknologi og forretningsmodeller, verdikjeder og konkurrenter er i ferd med å endre spillereglene i bransje etter bransje. Hør hvilke grep du må ta for å møte den fjerde teknologiske revolusjonen i rekken.

Ikke vent til det gjør vondt: Med endringsglede som ledelsesfilosofi

Ikke ett år har gått uten at Trigger har snudd opp ned på det meste. Dette er den åpenhjertige historien om hvordan kultur og kontinuerlig transformasjon har løftet Trigger fra null til verdens beste kreative PR-byrå på fem år.

Posisjonering i en disruptiv fremtid

Kampen om oppmerksomheten øker, medievirkeligheten blir mer kompleks og tradisjonell kommunikasjon og markedsføring mindre effektivt. Posisjonering i fremtiden krever mer enn kommunikasjon. Preben forteller hvilke grep du kan ta for å lykkes.

Fra produktleverandør til samfunnsaktør

Produktkvalitet har blitt en hygienefaktor for kresne forbrukere. Skal du få deres lojalitet må du bety mer for dem. Du må ta skrittet fra produktleverandør til samfunnsaktør. Her får du vite mer om hvordan du bør gå frem for å lykkes.

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

33 03 69 10