Stoltenberg og Stenstrøm

Home / / Stoltenberg og Stenstrøm
Underholdning og foredrag.

Stoltenberg og Stenstrøm

Thorvald Stoltenberg i samtale med Oddvar Stenstrøm.

Det handler om mennesker!

Han er kalt ”en bauta av raushet”. En sjelden kombinasjon av statsmann og skøyer. ”Thorvald er så velsignet ekte”.

Nå kan du oppleve den tidligere forsvarsministeren, utenriksministeren, FNs høykommissær for flyktninger, FNs fredsmekler på Balkan, ambassadøren, Røde Kors-presidenten og ikke minst familiemannen Thorvald Stoltenberg.

I samtale med Oddvar Stenstrøm forteller han om oppveksten på beste vestkant i Oslo, i en familie med advokater, leger og handelsmenn. Han burde egentlig vært en typisk Høyre-mann. Hvorfor endte han opp som sosialdemokrat?

Han forteller om menneskene han har møtt ute og hjemme. Om de internasjonale topp-politikerne han har hatt på kjøkkenet sitt, rundt det mye omtalte frokostbordet hjemme hos ham der president Nelson Mandela fikk brødskiver, geitost og sju slag syltetøy.

Han forteller om barna. Om Jens som ble statsminister og aldri har kalt faren annet enn Thorvald. Om Ninni som ble narkoman. Og om familiens kamp for å få henne ut av rushelvete.
Og han forteller om kona Karin. Som flyttet til Canada da de var kjærester og giftet seg med en annen da Thorvald ville nyte livet som russepresident. Nå er han enkemann.

Thorvald Stoltenberg er et oppkomme av gode historier. En inspirator. I samtalen med Oddvar Stenstrøm deler han sine erfaringer, tanker og helt unike menneske-kunnskaper med oss. For det er menneskene Thorvald er opptatt av – derfor er det han forteller så viktig for oss alle.

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD