Nytt foredrag fra Hanne Kristin Rohde

Home / Aktuelt / Nytt foredrag fra Hanne Kristin Rohde

Nytt foredrag fra Hanne Kristin Rohde

Høsten 2015 gir Hanne Kristin ut boken: «Kjemp for alt hva du har kjært» og hennes nye foredrag er basert på boken.Det er et annerledes foredrag. Hvor hun forteller om å tørre å stase på seg selv.  Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra. Hun  snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet.Og hun forteller hvordan hun klarte å lene seg enda lengre frem, og og kjempe for alt jeg har kjært. For ville vi behandlet våre beste venner slik vi tidvis behandler oss selv?

  1. juli 2011: Hanne Kristin Rohde er på ferie når telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo. Lite vet hun om at dette bare er begynnelsen på det mest krevende året i hennes liv. Snart venter ekstremt arbeidspress, trykk fra mediene og alvorlig sykdom – som både rammer egen familie og til slutt henne selv.

Dette er en historie der Hanne Kristin Rohde øser av sine erfaringer som mangeårig leder i politiet. Hun forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme dama håndterer et fulltallig pressekorps på pressekonferanse. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige og lærerike – uansett arbeidsplass.

Mest av alt er Kjemp for alt hva du har kjært en inspirasjonsbok: Du kan overvinne dårlige sjefer og din egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Du kan våge å gjennomføre et mentalt basehopp. Du kan bli den beste utgaven av deg selv.

Ta kontakt for mer informasjon om Hanne Kristin Rohdes foredrag.