Anders er opprinnelig hunndøling, født i 1967, men bosatt i Oslo siden 1987, og elsker byen sin. Han er utdannet cand.mag med jus og statsvitenskap og er godkjent gestaltterapeut fra høyskolen i Oslo. Anders har vært komiker ved siden av journalistkarrieren i NRK og P4. Han har vært programleder for egne show både på P4 og i NRK og er nå programleder for Extratrekningen på NRK TV på tirsdager. Han har de siste årene blitt en av Norges mest benyttede foredragsholdere på grunn av sin lette og morsomme stil som komiker kombinert med den forståelsen hans bakgrunn som psykoterapeut gir ham.

FØDT TIL OMSTILLING

er et morsomt og tankevekkende foredrag om det litt skremmende omstillingsbegrepet.
I dette foredraget motiverer Anders deg til å godta omstilling som en naturlig tilstand. Gjennom merkelige assosiasjoner og betraktninger og gjenkjennelige typer gir han deg nye perspektiver. Han tar utgangspunkt i organisasjonspsykologi, men også i sin egen mer eller mindre utviklede evne til omstillinger. Gjennom foredraget får du også en morsom musikalsk opplevelse full av gode imitasjoner. Anders har hatt egne programmer i NRK og P4 med de omstillinger det krever. Han har studert jus og statsvitenskap, men jobbet lenge med tullete barneradio og barne-TV. På grunn av slike originale valg både i karriere og privat har han klart å bygge opp sitt eget firma med stor suksess. Vil du ha en stund med mye latter, moro og nye og gamle tanker om livet vi har fått så er «Født til omstilling» noe for deg.

IT´S ALL IN THE HUGGU

Dette er et foredrag om verdien av å være spontan, bare du får tenkt deg om.
Hvordan møter du dine kolleger, venner eller familie. Hvem lar du dem få lov til å være sammen med deg? I dette foredraget gjør Tangen underlige assosiasjoner rundt hvem vi blir i møte med hverandre og hva som får oss til å tørre å være spontane, og spille ut mer av vår egen personlighet. Tangen tror spontanitet gir et mer åpnet arbeidsmiljø, dermed større rom for originale ideer og dermed større lønnsomhet.

LIVET MITT ER ALDRI HELT OKEY, OG DET ER HELT OKEY FOR MEG

Dette er et musikalsk foredrag om å ha det bra selv om ikke alt er helt på stell. Anders Tangen krydrer foredraget med egne låter. Han tar utgangspunkt i eget liv og eksistensialismen som sier at for å være lykkelige, harmoniske mennesker må vi erkjenne at ikke alt er perfekt. Foredraget er lunt, ærlig og morsomt.

Vi har hatt evalueringsmøte, og på en skala fra 1-10 havnet Anders god oppe på 11-tallet.

Innovi, oktober 2010

Langt over forventningene, og det sier ikke lite.

Nitor, oktober 2010

Fantastisk! Morsomt og tankevekkende!

Vital, april 2010

Anders tok oss med storm!

BN bank, juni 2009

Humorkongen!

Oppland Arbeiderblad