Hva må til for å sette drømmen ut i livet? Og hvordan setter man seg bortimot uoppnåelige mål for så å nå dem? er ingen drøm for stor?

Om foredraget:

  • Om å følge drømmene, sette deg mål, og hvordan forberede seg både fysisk og mentalt i forkant av de store og krevende turer.
  • Vakre naturskildringer og imponerende foto- og filmklipp
  • 70 minutter

Cecilie Skog ble den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og ”de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Det er sistnevnte ekspedisjon hun hovedsakelig fokuserer på i sitt foredrag der hun tar publikum med på et sytti minutters strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer. Hun øser av sin erfaring og gir publikum kunnskap om hvordan man forbereder seg både fysisk og mentalt i forkant av de store og krevende turene. Foredraget holdes på norsk og engelsk.

Cecilie har en egen evne til å nå inn til publikum gjennom sin inspirerende og levende formidlingsevne og det er av denne grunn hun har blitt en avholdt og profilert foredragsholder. Hun tar publikum ut av salen og inn i naturen med sin kjærlighet for de store opplevelsene og sin overbevisning om at alle kan sette seg mål og realisere sine egne drømmer. Som kvinnelig fjellklatrer har hun støtt på problemer hennes mannlige kollegaer ikke har og derfor måttet gå nye veier for å snu ulemper om til fordeler for seg selv.

Den muntre polfareren har klatret siden hun var nitten, men det er i løpet av det siste tiåret hun har vokst til å bli en av verdens mest profilerte og meritterte eventyrere. Cecilie, som i utgangspunktet er utdannet sykepleier, har i tillegg til alle ekspedisjonene også rukket å utgi flere bøker og i 2012 ledet hun TV2s program Til toppen av Norge der hun tok 14 deltagere med på tur fra Jomfruland til Galdhøpiggen. Hun har ledet turprogrammet Drømmeturen sammen med Aleksander Gamme der de går side om side og hjelper deltagerne til å få realisert sine drømmeturer. Hun klarte også mesterstykket å få med seg Truls Svendsen på ski over Grønland i TV2 suksessen Tjukken og Lillemor

Cecilie tar publikum til høyder som er til å miste pusten av og det er derfor de trykker henne til sitt bryst og kommer tilbake for å høre om nye turer – gang etter gang.

Cecilie holder foredrag på norsk og engelsk.