Vi er overmotiverte her til lands!

Freddy Kjensmo er humorveteranen som var med på å etablere stand-up comedy i Norge. Han har over 1500 show bak seg, skriver jevnlig tekster for NRK radio, har medvirket i en rekke programmer på NRK, TVNorge og TV2, er spaltist og kåsør, har vært manusforfatter for blant annet Nytt på Nytt, Hallo i uken og Best uten Ball. I tillegg er han forfatter av flere humorbøker.

Freddy har en teori: Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som skaper problemer, de ligger jo bare på sofaen og spiser ostepop uansett. De toppmotiverte, derimot, de blir det hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og Finance Credit-folk av. Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og stå-på-vilje.

Freddy Kjensmo har i løpet av de siste ti årene gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv både i og utenfor Norge. Han er en samfunnsengasjert komiker, og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i. Det er ikke uten grunn han blir kalt kongen av one-liners.