Kunsten å overbevise – kunsten å formidle!

Kjell Terje Ringdal er en av landets fremste eksperter på retorikk og kommunikasjon og har stått i stormene sammen med kunder og prosjekter i mer enn 20 år. Han viser hvordan man bygger opp effektive budskap og skaper troverdighet. Retorikken lærer oss forsvarsstrategier, salgsteknikker og metoder for overbevisning. Kjell Terje gir levende eksempler på god kommunikasjon – og skrekkeksemplene vi alle grøsser av …

Han slår fast at alt kommuniserer: De ansatte, butikkskilt, smil, oppførsel, sentralbordet – alt som skaper inntrykk, alt som appellerer til mage, hjerte og hode. Et foredrag med Kjell Terje Ringdal er nyttig, poengtert og underholdende. Kommunikasjonen utgjør som regel forskjellen i en salgssituasjon.

Etter et foredrag med Kjell Terje blir Dagsrevyen og avislesing aldri det samme: Du kan lettere analysere andres retorikk, du ser tegn og symboler på en annen måte og du blir i stand til å bygge opp dine egne evner til effektiv kommunikasjon.

Kjell Terje har lang erfaring, han har skrevet boka Kunsten å overbevise, han har jobbet i NRK – og vært frittalende intervjuobjekt i mange år. Han er i dag lektor på Markedshøyskolen i Oslo der han underviser i retorikk og samfunnspåvirkning. Han er også rektor på de årlige Washingtonseminarene som bringer norske politikere og journalister til USA for å lære om politisk kommunikasjon.

Bonus: Lær deg å forberede en tale på ti sekunder!

Gled deg til et nyttig og humørfylt foredrag eller dagsseminar.

Andre foredrag

Merkevarebygging av kommuner og regioner

Kjell Terjes store sideinteresse er merkevarebygging og omdømme. Han mener at selv den dølleste kommune kan holde på sine innbyggere – og skaffe seg flere, ved riktig bruk av kommunikasjon og systematisk arbeid. Alle har fjell og natur, finn det som skiller deg ut. På ordentlig. Hvordan lage effektive planer for å skape stolthet og kjennskap til din kommune?

Krise!

Hva gjør du når krisen banker på døra? Lær deg betydningen av å snakke, ikke snakke, ærlighet, flathet og handlekraft.

Forstå media

Møt media og forstå journalistene. Effektive grep for å bli tydelig og uredd i møtet med redaksjonene.

Hva skjer i redaksjonene?

Hvordan håndtere livet på den andre siden av mikrofonen.