Toppleder og ledermentor med bakgrunn som allmenlærer og spesialpedagog og innen psykologi og kommunikasjon.

Solfrid Flateby har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, og har jobbet i både offentlig og privat sektor. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Et foredrag med Solfrid Flateby gir deg:

  • Prisvinnende leder med bred erfaring innen HR og kommunikasjon.
  • Formidler som blåser nytt liv, energi og engasjement i publikum.
  • Konkret og tydelig budskap som virkelig treffer folk.

Solfrid Flateby har nærmere 20 års erfaring som konserndirektør HR, kultur og kommunikasjon for større norske selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche).

I tillegg til å være utdannet allmenlærer og spesialpedagog, har hun utdannelse i psykologi, ledelse og kommunikasjon, og har vært rådgiver og mentor for toppledere både i offentlig og privat sektor. Hun har bygget opp flere salgsskoler, leder- og verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24. Hun ble også kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010. Hun mottok ”Award of Commitment” i 2007 for planverk og arbeid med krisehåndtering fra Coca-Cola Worldwide (Incident Management & Crisis Resolution). Hun vant Sponsorprisen for intern utnyttelse for Reitangruppen sitt samarbeid med organisasjonen MOT (Mot til å ta egne valg) i 2008.

I 2008 fikk hun personlig utmerkelse for arbeid med integrering og mangfold av 14. august-komiteen i Norge, sammen med bl.a. HKH Kronprinsesse Mette Marit og Dronning Rania av Jordan. Hun ble tildelt GULLKORN-prisen i 2010 for PR- og kommunikasjonsarbeidet med ’Lederkåring 2010’.

Solfrid Flateby foredrag formidles med energi, kunnskap og humor! Solfrid har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag.

Et Solfrid Flateby foredrag passer til deg som trenger energi, motivasjon og inspirasjon til, eller å skape et ønske om endring for medarbeidere eller ledere!

Solfrid Flateby foredrag kan holdes foredrag på norsk og engelsk.