Kunsten å overbevise – kunsten å få folk til å lytte!

Hver dag druknes vi i informasjon. Vi har dårlig tid og kalenderen er full av møter og det er kanskje vanskeligere enn noen gang å få oppmerksomhet.
Christian Eek-Jensen er genuint interessert i kommunikasjon og tok sitt første kurs i presentasjonsteknikk allerede som 15-åring. Som 17 åring solgte han oppslagsverk på Karl Johan, og etter endt videregående begynte han som selger innen finans. Fra da og frem til i dag har overbevisende kommunikasjon vært sentralt i alt han har foretatt seg, og han har tilegnet seg bred erfaring innen salg og markedsføring. Både som selger, kursleder, instruktør og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

I dag holder han foredrag og kurs for store og små aktører i næringslivet. Han er en engasjert, tilstedeværende og underholdende foredragsholder som både utfordrer og inkluderer deltagerne. Etter endt foredrag eller kurs vil alle tilhørerne sitte igjen med konkrete verktøy som gjør at de kan formulere tydelige budskap, solide og hardtslående argumenter, samt legge en sak frem på en strukturert og effektivt måte.

Eksempel på kunder han har jobbet med i senere tid:

Matprat, Fretex, Regnskogfondet (i forbindelse med årets TV aksjon), BDO, NHO, PWC, Vedal, NAV Arbeidslivssenter Nord-Trøndelag, Statkraft Energi, Experis IT, Vestre Viken HF, Kongsberg Technology Training Centre

Tilstedeværende, engasjert og oppriktig interessert i at deltagerne skal lykkes med sine formidlingsoppgaver. Setter seg godt inn i kundens behov og er godt forberedt. God forretningsforståelse og evne til å forstå ulike bransjer.