Manuel Knight er en ettertraktet motivator som holder foredrag over hele verden med temaene; hvordan skape et høypresterende team, ledelse og organisasjon.
Hans foredrag handler blant annet om hvordan man skal utvikle en organisasjonskultur der alle individer føler seg motivert og har muligheten til å prestere på topp. Andre temaer er hvordan skaper man gode team, kommunikasjon i multinasjonelle bedrifter samt utvikling av verdigrunnlag.

Manuel Knight har en annerledes og spennende bakgrunn. Fra Ghettoen i Atlanta, Georgia til å være en fremgangsrik internasjonal organisasjonskonsulent. Hans livsreise har gitt ham ulike erfaringer og en fordypet innsikt i menneskers motivasjon og atferd, og kunnskap om hvordan man mesterer de utfordringer assosiert med å prestere under press.

Manuel leverer et seriøst budskap, men han har innlevelse, gode og tydelig eksempler samt interaksjon med tilhørerne, så foredraget er veldig underholdende. Et foredrag er en ispirerende opplevelse, en tankevekker og det berører.

I 2012 mottok Manuel Stora Talarpriset, her er juryens begrunnelse:
”Manuel Knight är en föreläsare i världsklass. Med ett stort och varmt hjärta och äkta engagemang visar han vägen till verklig förändring, förbättring och framgång för människor och organisationer. Ett möte med Manuel är en väckarklocka för våra inneboende krafter och lämnar ett bestående intryck”.

Manuel holder foredrag på svensk og engelsk.