Vil du vite hvorfor du på jobbfesten får behov for å snakke «seriøst» med sjefen? Ole André Sivertsen gir deg svaret.

I 1999 hoppet Ole André Sivertsen av karrieren som trainee i oljeselskapet Baker Huges og søkte seg med på Norges første runde av Robinsonekspedisjonen. Vel hjemme i Norge bestemte han seg for å satse på TV, og ble samme høst ansatt som programleder i NRKs populærvitenskapelige magasin Newton. Siden den gang har aldri sett seg tilbake og er i dag mediemann og foredragsholder på heltid. I dag jobber Ole som programskaper i sitt eget selskap, Filiokus Media AS. De siste årene har han blant annet beskjeftiget seg med det han kaller «prosjekt FYLLA», et infotainment-konsept om alkoholens virkning på kroppen i rus og bakrus. I 2011 kom boka Bakrus – en røff guide til dagen derpå. Året etter tok han med seg hele researchmaterialet til NRK og utviklet bok- og TV-konseptet FYLLA, som er produsert i to sesonger for NRK (2013 og 2014). Serien ble i sin tid omtalt som kontroversiell, men fikk alt i alt god mottagelse både av media og publikum. Serien ligger fortsatt på NRK3s toppliste både med tanke på seertall/rating og ikke minst antall visninger på webTV (første episode hadde over 350 000 visninger på nett).

FYLLA – fra vors til bakrus

I forlengelsen av bok og TV-serie har Ole også utviklet et underholdende foredragskonsept som tar publikum med på en populærvitenskapelig reise gjennom hele festen fra første musserende drink til siste meningsløse konjakk som svelges på vei ut døra fra nachspiel. Selvsagt får du også gode råd for hvordan hanskes med festens slemme arving – bakrusen dagen derpå.
I foredraget får du blant annet vitenskapelig dokumenterte svar på:

  • HVORFOR DU PÅ JOBBFESTEN FÅR BEHOV FOR Å SNAKKE «SERIØST» MED SJEFEN?
  • HVA SOM GJØR AT DE SOSIALE ANTENNENE SVEKKES I FYLLA
  • HVORFOR ØL + VIN ER BEDRE ENN VIN + ØL?
  • HVORFOR DU FÅR LYST PÅ HAMBURGER DAGEN DERPÅ?
  • OM DET FINNES EN KUR SOM GJØR BAKRUSEN LITT LETTERE (SELVSAGT GJØR DET DET)?

Foredragets lengde tilpasses ditt «behov», og kan også holdes som et kortere kåseri uten multimedievisning. Vi garanterer en uhøytidelig og morsom stund uten moralsk eller alkoholpolitisk agenda.