Er det vanskelig å takle forandring og fremtidsutvikling? Denne globale foredragsholderen og futuristen hjelper med dette.

Stefan Hyttfors brenner for å hjelpe mennesker med forandring. Verden er i endring, og som et nådeløs tidevann må vi velge å kjempe mot eller seile med. Stefan foretrekker å seile, og ønsker å hjelpe deg med å gjøre det samme!

Et foredrag med Stefan Hyttefors gir deg:

  • Nytt blikk kastet på endring, forandring og fremtiden.
  • Foredrag skreddersydd med fokus på dine mål og utfordringer.
  • Formidlet med humor og masse energi.

Stefan Hyttfors en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Norden. Han ble tildelt prisen «Speaker of the Year» av Talerforum i 2012 og 2014, og er nå godt kjent også utenfor Sveriges grenser.

Stefan er overbevist om at det kun finnes én kilde til trygghet i livet, og det er tro på egen evne. Hele livet har han hatt følelsen av at uansett hvilken situasjon han kommer opp i vil han kunne håndtere det. Hans favorittspørsmål er ganske enkelt: hvorfor ikke?

Stefan droppet ut av videregående skole for å følge drømmen om å bli fotojournalist. Fotodrømmen tok ham til USA i fem år, før han flyttet tilbake til Sverige og startet som photo editor-in-chief i avisen han pleide å jobbe for. Han valgte imidlertid å si opp ganske raskt da han fikk ansvaret for nedbemanning og permittering av gamle venner.

Stefan startet i stedet PR-byrået Wenderfalck PR med tre venner. Mens byrået vokste og oppnådde stor suksess, ble Stefan kynisk og stilte seg spørsmål som gjorde det vanskelig å stå opp om morgenen. Han hadde alltid foraktet folk som gjorde det kun for pengene, og plutselig var han en av dem. Han sluttet i selskapet han stiftet, og har siden den tid jobbet for seg selv. Nå er han nysgjerrig på å se hvordan fremtiden vil endre planene hans til det bedre.

Stefan kaller seg selv for futurist, og holder foredrag om fremtiden med fokus på hver enkelt kundes utfordringer og muligheter. Han tar opp temaer som atferdsendring, trender, ledelse og teknologi.

Stefan snakker på en måte som engasjerer og provoserer, og med humor og energi formidler han skreddersydde foredrag som etterlater kunden med konkrete verktøy, relevans og nytteverdi.

Stefan Hyttfors foredrag kan holdes på svensk og engelsk.