De fleste kjenner Bjarne Brøndbo som den rølpete trønderen med bar overkropp som roper Rai Rai, men bildet er nok noe mer sammensatt.

Fra D.D.E. karrieren startet i januar 1992 (da hadde de allerede arbeidet hardt i mange år) og fram til i dag har det skjedd utrolig mye. Noen vil kanskje si: Flaks at det gikk så bra….., flaks at de traff ett eller annet akkurat da osv., men Bjarne parerer gjerne med at “det er de færreste forunt å ha flaks i over 20 år, så da har vi kanskje også gjort noe riktig?”

Bjarne snakker om de valgene du hele tiden må gjøre; karriere, familie, suksess osv. Han måtte konstatere at ingen kan være perfekt på alle livets arenaer. Har du ambisjoner om å bli Norges største folkelige band er det ting du må velge bort; «Det er vanskelig å være verdens beste pappa når du aldri er tilstede».

Historien om D.D.E. handler mye om kompisgjengen som ville bli best i Norge, hvordan de strategisk har klart å være i eliteserien i over 20 år, hva som holdt på å gå til helvete, valgene mellom karriere og familie for å nå målet/ene, osv.

Bjarnes mål er at tilhørerne skal sitte igjen med en god følelse av å være normale. Du behøver ikke å sykle Birken, gå på treningsstudio, være en perfekt mamma/pappa osv. for å være et godt og viktig menneske! Alle er gode på noe, men alle kan ikke være gode på alt. Det handler om slippe opp, gi litt faa….og bare være seg selv, da vil du oppleve at «jeg er god nok for meg selv».

Bjarne er en all-in-one underholdningsmaskin som i tillegg til å bruke stand-upens virkemidler har evnen til å engasjere og begeistre. Og hvis han i tillegg til foredraget har med pianoet og fremfører sanger som “Vinsjan på Kaia, E6, By’n æ Bor i, Jørgen Hattemaker (menneskeverd) og andre, krydret med historier fra levd liv, da går 60 minutter utrolig fort………

I tillegg til foredrag er Bjarne også en fantastisk god konferansier.