1985

Jeg Kjetil Kristoffersen sitter på Ørnhuset i Horten sammen med resten av guttelaget til Ørn Horten. Alle venter på et kjedelig møte med inn døra kommer en høyreist atlet. Han presenterer seg enkelt: Jeg heter Egil Søby og er verdensmester og Olympisk mester. Et par timer etterpå sykler vi hjem. Jeg husker jeg tenkte: Dette er det beste jeg noen gang har hørt. Egil Søby fortalte oss at alt var mulig. Ingen hadde sagt det før og jeg glemte aldri møtet med Egil Søby.

1994

Etter å ha lagt opp fotballen pga skade blir jeg markedsjef i Ørn Horten. Egil Søby bookes inn for sponsorene og han var igjen fantastisk bra. Han var bra sier min da 20 årige kjæreste Rose når vi går hjem den kvelden og jeg forstår egentlig at det er dette jeg brenner for.

1999

Publicom stiftes. En ukjent roer fra Horten banker på døra. Ha spør om jeg kan hjelpe han litt med sponsorer for han ønsker å satse på roing for fullt og han er bondesønn og tar ekstravakter på brannvakta. Rose starter med å lage bilder av Olaf Tufte som vi selger til butikker og andre i Horten. Treneren til Johan Olav Koss, Hans Trygve Kristiansen holder foredrag som en del av sponsorpakka til Olaf, og sammen satse vi mot er OL i Athen der Olaf vinner OL gull etter 2 VM gull på veien. Olaft Tuftes historie er en fantastisk viktig del av Publicoms historie og vårt samarbeid er noe som for alltid vil være der.

2001

Rose ser på Fredrik Skavlan på NRK. Jeg kommer hjem fra byen og hun sitter i sofaen og forteller at hun har sett en fantastisk brannmann på TV som har brent i hele ansiktet. Det som gjorde inntrykk på henne var det han snakket om. Lasse Gustavson heter han og mandag tvinger hun meg til å ringe svensken.

2002

Vestfoldkonferansen arrangeres med Børge Ousland, Gunnar Pettersen, Thomas Hylland Etiksen og Lasse Gustavson og det blir en fin konferanse på Oseberg kulturhus i Tønsberg

2003-2005

Publicom arrangerer hundrevis av foredrag med Lasse Gustavson på kulturhus over hele landet og skaper tidenes fordragssuksess i Norge. Boka Gjennom Ilden gis ut og blir en bestselger i Norge bare slått av Da Vinci koden på bestselgerlistene. Publicom gir i etterkant ut over 100 boktitler og skaper en rekke bestselgere i Norge.

2006

Neil Armstrong første mann på månen går på Scenen foran et fullsatt Oslo Konserthus under konferansen «Grenseløse mål» for norsk næringsliv. Petter Stordalen varmer opp.

2009-2010

Publicom kjører 50 show med komikerlegenden John Cleese i Norge, Sverige og Danmark.» «Paying my ex wife»-turneen blir en gigantisk suksess og vennskapet til John Cleese vil for alltid være en sentral del av Publicoms historie.

2011

Morten Ramm og Publicom fyller sensasjonelt Oslo Spektrum 2 ganger med Showet «Kan Morten Ramm fylle Oslo Spektrum?» Samme år arrangeres Humorgalla i Oslo Spektrum med John Cleese, Atle Antonsen, Bård Tufte og Harald Eia.

2012

Nando Parrado mannen som overlevde og reddet de andre etter flystyrten i Andesfjellene holder en turne med 5 foredrag i Norge.Boka Alive gis ut og blir en bestselger.Nando blir kåret til verdens beste foredragsholder ved en kåring i USA

2013

Bokkjeden Notabene går konkurs og Publicom taper stort da vår største kunde ikke får gjort opp høst og julesalget.

2015

Publicom Scene som arrangerer foredrag og konserter etableres på gamle håndverkeren i Horten. I 2018 flyttes Scenen til Gamle redningsmuseet i Havneparken

2019

Bedriftsbilletten etablerse som et medlemskap i Publicom med fokus på kunnskap og opplevelser for de ansatte i bedriftene.