Christopher Sjuve jobber som redaktør for Norges største matside, Klikk.no. Her jobber han med å guide folk gjennom dagliglivets strabaser: «Hvordan lage middagsmat på ti minutter», «Verdens beste sjokoladekake» og «Bare slik blir blomkål godt».
Christopher har utmerket seg som VGs kokk gjennom en årrekke. Særlig fikk web-TV-konseptet Sjuves kjøkken mye oppmerksomhet. Han er også kåret til til Årets matformidler og har gitt ut en kokebok (121 tjuvtriks).
Han kan holde foredrag eller levende matlagingsseanser.
Innholdet tilpasses etter behov, nivå og ønsker. Dersom publikum vil engasjeres er det mulig – enten i grupper eller med tilfeldige utvalgte (mer eller mindre frivillige) «gjesteopptredener» på scenen.
Han gjør alt fra «Den beste, billigste maten» til «Slik blir du gourmetkokk på to timer». Vinkurs kan også inngås etter avtale.
Av foredrag kan nevnes:
Synes du mat er mas?
Christopher forteller hvordan hverdagsstresset blir til ren glede i et foredrag som burde vært obligatorisk for alle som spiser.
Nordisk mat
Den siste internasjonale megatrenden på matfeltet er rett foran den nordiske nesa vår. Fransk mat og italiensk mat har hatt sin storhetstid. Nå kommer den nordiske maten. Men: Hva er det?
Framtidens mat
I framtiden kommer vi til å spise helt annerledes. Ressurssituasjonen, kulturkollisjonen og internett endrer våre matvaner dramatisk. Christopher forteller hvordan en tallerken ser ut om 15 år.