Som administrerende direktør for Det hvite hus’ Writers Group, tilbyr Clark Judge strategisk kommunikasjonsveiledning til kunder i bransjer som spenner fra finansielle tjenester til transport og høyteknologi.

Clark har bistått noen av USAs mest fremtredende bedrifter med utvikling av stillinger og kommunikasjonsstrategier for å svare på regulatoriske utfordringer, fremme lovgivning, markedsføre profesjonelle tjenester, og forfølge fusjoner og oppkjøp.Han har skrevet en rekke nasjonale TV-taler, primært til kampanjer knyttet til presidentvalg.

I Det hvite hus var Clark taleskriver og spesialassistent til både president Ronald Reagan og visepresident George Bush. Etter to og et halvt år i tjeneste hos visepresidenten, ble han i 1986 ansatt som taleskriver for president Reagan og forble der til slutten av Reagans periode. Clark har vært medlem av Moskva-toppmøtets taleskrivingsgruppe, han var hovedskribenten for Toronto Economic Summit i 1988 og var en av arkitektene bak Det hvite hus’ strategi for presidentkampanjen 1988.

Med en MBA fra Harvard var Clark Judge bedriftsrådgiver og forfatter i New York før sitt første regjeringsoppdrag, som gjaldt urban politikk og internasjonal økonomisk politikk. Han har skrevet om nasjonale og internasjonale spørsmål for Wall Street Journal, Financial Times og andre publikasjoner.