Behov for å løse opp litt på en tung fagkonferanse eller seminar? Få deltakerne til å tenke på noe annet en stund, oppleve noe spennende, litt galskap, og likevel få med seg viktige verdier?

Da kan vi med varmt hjerte  anbefale:

«VILLE, VÅGE, VINNE – MEN ER DET LURT Å GÅ PÅ RØD LØPER MED JOGGESKO?»

Et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland, Zimbabwes diktator Robert Mugabe og en naken stortingspolitiker på et direktørkontor i svarte Afrika.

I kåseriet tar Einar Lunde oss med på et Dagsrevy-oppdrag til en krigssone. I seg selv dramatisk, men det hele utvikler seg – for ikke å snakke om innvikler seg – aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes uoverkommelige. Midt oppi galskapen berører kåseriet kreativitet, motivasjon, fokusering, nettverksbygging og det å aldri gi opp. Om så livet står på spill. Og kanskje, og bare kanskje, kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis – får svaret.

Ingen har vært ankermann i så mange nyhetssendinger på norsk TV som Einar Lunde. Da han hadde sin siste sending mandag 27. september 2010, var det på dagen 40 år etterat han ledet sin første Dagsrevy som den første faste programleder i NRK-flaggskipets historie.

Hundrevis av landets fremste politikere og næringslivsledere har vært gjester i Einars studio. Han har intervjuet, ledet dueller og debatter, ledet to TV-aksjoner, Utenriksmagasinet og utallige Nobelsendinger og vært utenrikskorrespondent i Afrika.

De fleste kjenner ham som det stødige ankeret. De som har hørt ham utenfor TV kjenner ham som en fantastisk historieforteller.

Over 40 år foran kamera i NRK har gitt ham unik innsikt, erfaring og kompetanse som nå kan komme andre til nytte.  Einar kan, på engelsk og norsk, lede konferanser,debatter, være konferansier, holde foredrag og kåserier og delta i videoproduksjoner.

Av andre foredrag kan nevnes:

«SPIONER PÅ SAFARI»

Visste du at Treholtsaken har en afrikansk avlegger og vel så det?

«MIRAKLET I SØR-AFRIKA»

Et møte med Nelson Mandela og Desmond Tutu.

«VI KJØRTE OVER TO BARN»

Om kulturkollisjoner, mobbejustis og akutt livsfare.