IN THE END, WE WILL REMEMBER NOT THE WORDS OF OUR ENEMIES, BUT THE SILENCE OF OUR FRIENDS

Martin Luther King

Kunsten å få folk til å lytte!

Har du noen gang opplevd følelsen av at pulsen slår raskere simpelthen av å høre noen snakke? Formuleringer, ord og setninger går rett i hjertet og gir deg gåsehud. Du kjenner hvordan det nærmest bruser i kroppen i takt med at motivasjon stiger til himmels. Personene som lykkes i å engasjere på denne måten behersker og mestrer talegaven! Men, fortvil ikke – dette kan også du lære deg!

I sitt foredrag gir Elaine Eksvärd deg verktøyene som gjør at folk lytter, husker hva som blir sagt og kommer tilbake for å høre mer. Kroppsspråk, stemmeleie, mimikk, memoreringsteknikker og ordvalg er noen av ingrediensene som skal til for å skape en god og overbevisende kommunikasjon.

Bryt generasjonskodene

Slik formet tiden din karakter!

Du har sikkert opplevd den selv, generasjonskløften! Tiden vi vokser opp i er med på å prege våre vurderinger og vår karakter. Det er derfor vi er så forskjellige. Men det finnes måter å beherske forskjellene og kommunisere på tvers av generasjoner. Du får ta del i morsomme og minneverdige historier om hvordan det var å vokse opp fra 1930 og fremover. Du får også forklaringen på hvorfor 50-tallister sier «negerbolle» og «fet» kan ha positiv betydning for en 80-tallist.  Dette foredraget er som en nostalgireise fylt med a-ha opplevelser.

Hersketeknikk – Den stygge veien til makt. Hvordan håndtere vanskelige mennesker på en bedre måte

Har du gått ut av en situasjon hvor du har følt deg misfornøyd uten helt å vite hvorfor? Har du deltatt i et møte der du ikke følte deg sett? Da har du mest sannsynlig vært utsatt for hersketeknikk og det føles aldri bra. Hvorfor? Fordi du gjøres mindre enn du er og det er vanskelig å si hvorfor. Elaine gir dere verktøy for å håndtere vanskelige mennesker på en fin måte og til å identifisere utspekulerte hersketeknikker. Dette gjøres ut fra et retorisk perspektiv der absolutt alle kan være både utøver og offer for hersketeknikker.