PARAGRAFFRIE FOREDRAG OM HMS OG TRIVSEL PÅ JOBBEN

Å fortelle en bedrift hvordan de kan få sine ansatte til å omfavne HMS er Geir Styves mening med livet. Humørbonden, som han også kalles, er opptatt av at HMS-arbeidet skal være overkommerlig og ikke overskygges av paragrafer. Det handler først og fremst om å ta vare på hverandre og den kloden vi bor på.

Humørbonden inspirerer meg og var det siste dyttet jeg trengte for å fullføre min drøm: Skrive bok om mitt konsept Fearless! Humørbonden tar seg alltid tid og gir en ekstra energi, og kreativ måte å tenke på når jeg trenger det som mest!
Anja Edin, Landslaget i Håndball

I foredraget forteller han sin historie, som blant annet inkluderer at han har vært sengeliggende på grunn av ryggskade i tillegg til at han har hatt et 4 måneders praksiskurs i utbrenthet. Han tar videre for seg temaer som  nedbemanning, konflikter og endatil selvmord, et tema han som leder har måttet forholde seg til.  Han tar også opp spørsmålet om hva vi selv kan gjøre med vårt eget psykososiale miljø, jantelov og samarbeidsproblem internt.

Etter foredraget sitter folk igjen med følelsen av at «Dette er jo egentlig grunnleggende, enkle ting som jeg kan gjøre noe med selv, bare ved å være mere bevisst og oppmerksom i det daglige».  Når denne tanken fester seg,  ja så har man kommet et godt stykke på vei mot  et enda bedre arbeidsmiljø.
Styve benytter et folkelig språk, krydret med humor. Budskapet er likevel seriøst og vil gi deg nye måter å tenke på. Humor til ettertanke er hans kundeløfte

Geir Styve har lang erfaring som leder og rådgiver i næringslivet. På den formelle siden har han gjennom erfaring lært å forholde seg til Arbeidstilsyn og Politi i HMS-saker. Et hakk strengere enn disse er faktisk kundekrav fra oljeselskapene, som han har mye foredragserfaring fra. Han  har også utarbeidet og implementert Kvalitets- og HMS-håndbøker for Radøygruppen. Disse er godkjent av Veritas etter ISO 9001,  ISO 14001 og OHSAS 18001

Så hvor lett er det vel ikke å la seg overvelde av kompleksiteten i det menneskelige  samspill på arbeidsplassen?  Hva er det som skal til for å få folk til å trives ? Hvordan ta fatt ? Hva kan vi gjøre selv for å skape en god dag, for alle?  Dette får du blant annet svar på i foredraget til Geir Styve. Her får du et nytt syn på verdien i summen av de små ting over tid.

Foredraget tilpasses bedriftens størrelse og behov, og det kan ha ulik form. Alt fra 1 times foredrag, kortere innlegg til heldagskurs med workshop.

Humørbonden har både alvor og skjemt i skjønn forening. Foredraget på kontoret i Aurland gav både inspirasjon og tips å ta med videre i hverdagen. Anbefales.

Torill Berdal, HR og kommunikasjonsdirektør, E-CO Energi