Karina deler sin historie om å gå sine egne veier uavhengig av om hun skal bestige toppen av et fjell eller flytte egne grenser. Hennes utrolige reise vil utfordre deltakerne til å våge å drømme og gi inspirasjon til å følge dem.

Karina er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet ble snudd på hodet høsten 2006. I det ene øyeblikket så hun frem til en ny eventyrdag på jobb i 8 000 fots høyde – sekunder senere tvinnet fallskjermens liner seg. I fritt fall smalt hun i bakken og knuste benene i underkroppen. Hun hadde englevakt og svevde mellom liv og død i flere dager. Hun møtte sitt livs største utfordring: Å komme tilbake til livet!

Karina gjennomgikk 20 operasjoner og ble spådd et liv i rullestol. For første gang i sitt liv ble hun avhengig av andre enn seg selv. Mot alle odds er hun i dag tilbake på ski blant fjellene der hun hører hjemme.

Hennes utrolige eventyr og ukuelige livsgnist ble fanget av filmskaperen Jens Hoffmann i 20 Seconds of Joy, en prisbelønnet dokumentar som følger Karinas historie over en femårsperiode.

Dette er den gripende historien om å bygge seg opp i motgang, om aldri å gi opp og om å finne en ny mening med livet. Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts, handlet for Karinas del plutselig om å lære seg å gå igjen!