I think rogue trading is probably a daily occurrence amongst the financial markets. Not enough focus goes on those risk management areas, those compliance areas, those settlement areas, that can ultimately save them money
Nick Leeson

Nick Leeson er en av verdens mest etterspurte foredragsholdere og hans utrolige historie er møtt med stor interesse og nysgjerrighet. Barings Banks kollaps og Nick Leesons rolle er en av de mest spektakulære hendelser i moderne finanshistorie. Hvordan kunne en trader alene velte dronningens bankforbindelse, bankinstitusjonen som finansierte Napoleonskrigene?

Nick Leeson snakker åpent om hva som skjedde, mangelen på sikkerhet, arrestasjonen og dommen på seks års fengsel for bedrag og forfalskning. I etterdønningene etter AIB-skandalen i New York og kollapsen i Enron og Worldcom, og ikke minst finanskrisen, gir Leeson et fascinerende innsyn i hvordan beskyttelse av eiernes og kundenes interesser fremdeles representerer et problem for ledere i topp- og mellomsjiktet i større konserner.

Nick Leeson holder foredrag og for finansinstitusjoner, banker og forretningsliv over hele verden. Han foreleser også på universiteter, blant annet Oxford Union, Trinity College i Dublin og University College Cork.

Da Nick Leeson gjerne skreddersyr sine foredrag er det anledning til å legge føringer for tema og innhold.