Nic Marks er en internasjonalt anerkjent foredragsholder og en pioner innen positiv psykologi og utvikling av real-time analytics for næringslivet. Han er beskrevet som en av de mest originale tenkere i Storbritannia i 2011 og arbeidet hans er omtalt i en lang rekke internasjonale medier.

Nic er grunnlegger av Happiness Works, et innovativt selskap som designer og utvikler elektroniske verktøy for positiv endring i bedrifter. Nic har tidligere grunnlagt det prisbelønte senteret, Centre for Well-being, ved tenketanken New Economics Foundation i London.

Marks er mest kjent for den inflytelsesrike Happy Planet Index – verdens første globale mål på bærekraftig livskvalitet. I 2010 ble han invitert til den prestisjetunge TED Global konferansen for dette arbeidet og foredraget er senere sett over en million ganger. Arbeidet er også omtalt i Forbes Magazine som en av årets “7 most powerful ideas”.

Nic fokuserer nå på hvordan bedrifter kan oppnå både bedre prestasjoner og høyere trivsel. Arbeidsglede skaper innovasjon, bedre samarbeid og lavere sykefravær og turnover. Nics arbeid bygger på forskning og viser at forståelse av menneskelige emosjoner kan bidra til positiv endring i bedriften.

Nic er en svært engasjert foredragsholder og holder workshops og foredrag om hvordan “happiness works” til et bredt utvalg av klienter over hele verden. Han bor deltid i Norge.

Nics foredrag fokuserer på:

  • Hvordan fremme arbeidsglede i organisasjonen/bedriften?
  • Den økonomiske verdien av arbeidsglede: Hvor lønnsom er arbeidsglede?
  • Hvordan arbeidsglede leder til bedre teamprestasjoner
  • Hvordan skape systemer som utvikler arbeidsglede, innovasjon og bedre prestasjoner
  • Bærekraftig livskvalitet