Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen, bedre kjent som NRK-duoen Nils & Ronny, har begeistret TV-seere i 10 år med sine reisedokumentarer i serien Walkabout. Fra Øst-Timor til Vestbredden, fra Nord-Kaukasus til Sør-Amerika, disse gutta har «reist langt og sett mye».

Med individuelt tilpassede og skreddersydde sceneopptredener har Nils og Ronny skapt et helt unikt konsept for kunder med behov for underholdning med driv og mye humor, men som SAMTIDIG ønsker faglig innhold og substans.

Med utgangspunkt i et meget rikholdig klipparkiv fra egne produksjoner og god kjennskap til de problemstillinger som bedriften ønsker belyst, viser de hvordan deres egne utfordringer i møte med all verdens folk og situasjoner rundt i verden ofte krever de samme grunnleggende holdninger og handlinger som publikum i salen må kjenne til for å lykkes i sin arbeidssituasjon.

De har en unik evne til å løfte tilhørerne opp av stolen og ta dem med ut i verden, i en forestilling som ikke bare kaller på latterbrøl, men som også leder til ettertanke og refleksjon. Stikkord for temaene spenner fra etikk, moral og verdier, til humor, drøm og arbeidsglede. De snakker om å kjenne og respektere sitt publikum, om hvordan man samarbeider kreativt, og om hvordan man kan lykkes gjennom å ha faglig tyngde til å kunne slippe seg løs fra herskende konvensjoner.

De har hatt stor suksess både med rene sceneopptredener, samt større oppdrag der de også produserer filmer fra de aktuelle bedriftene. I et typisk event-oppdrag kommer de inn i bedriften noen uker i forveien, bevæpnet med kameraer, et skjevt humoristisk blikk og en klar agenda: Hvordan står det egentlig til i mønsterbedriften? Ofte blir dette en gylden mulighet for ledelsen til å bringe inn et nytt og viktig budskap, eller befeste grunnleggende verdier innad i bedriften.