Et kreativt multitalent med bakkgrunn som komiker, musiker, forfatter og med en lang karriere på TV som programleder.

Skal du arrangere firmafest, kick-off, salgsmøte, produktlansering eller jubileum? Trenger du en konferansier, toastmaster, foredragsholder, standup-komiker eller en rockekonsert? Alex Rosén er mannen du leter etter!

Et foredrag med Alex Rosén gir deg:

  • En fascinerende, engasjert og karismatisk personlighet.
  • Fengslende historier fra et spennende og litt annerledes liv.
  • En unik og overraskende opplevelse.

Jon Alexander Rosén, best kjent som Alex Rosén, startet TV-karrièren i 1974 da han banket på døra til NRK og ytret sitt ønske om å bli kjendis. Det resulterte i en rolle i et fjernsynsteater hvor han spilte mot Liv Ullmann.

Han har siden hatt en rik og bred TV-karrière. Han har blant annet vært dommer i Norske Talenter, programleder i «Folk i farta» og Melodi Grand Prix Junior. For ikke å nevne deltager i «Berserk til Nordpolen».

Alex har også gjort karrière ut av skriving. Fra 2000-2008 jobbet han som skribent for Dagbladet, og har også vært redaktør for avisen «Weekend» i to år.

Han debuterte som forfatter i 2006 med boka «Berserk til Valhall», hvor han sammen med Jarle Andhøy forteller om å følge i fotsporene til vikinghøvdingen Ottar. «Tøff pappa» kom i 2012 og handler om Alex’ rolle som sønn, bror og pappa. Siste tilskuddet til forfatterkarrièren kom i 2016: «Den store gutteboka», som handler om alt gutter synes er gøy.

Alex har også gitt ut 4 egne vinsorter, vært gratulatør i «Nabolaget», hatt biroller i to ulike filmer og vært musiker. Han er også stolt ambassadør for Redningsselskapet.

Alex er en svært levende foredragsholder som tilpasser foredraget etter publikum. Han tar utgangspunkt i egne opplevelser fra Nordpolen med seilbåten ”Berserk”, sin egen oppvekst med fokus på rollen som sønn, kjæreste og far, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – 7 ganger.

Alex gjør alt fra å være konferansier på et event, toastmaster i en festmiddag, gratulatør for en jubilant eller ha rollen som vinekspert i et pauseinnslag. I tillegg kan han spille inn film etter ditt ønske, holde standup-show, delta som programleder, reiseleder eller forfatte en tekst.

Et foredrag med Alex Rosén er det du leter etter – det kan faktisk alt!

Alex Roséns foredrag kan holdes på engelsk og alle skandinaviske språk.