Paal Tarjei besitter en sjelden evne til budskapsformidling. Hans direkte og tydelige presentasjonsform gjennomsyres av gode retoriske poeng som skaper ettertanke og engasjement hos tilhørerne. Som fagorganisasjon og arrangør av over 40 fagseminarer årlig, anbefaler jeg Paal Tarjei på det sterkeste.
Børge Sandengen, INMA

Paal Tarjei Aasheim har 25 års erfaring fra reklamebransjen som tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør. Han er imidlertid minst like kjent for sin innsats på tv-skjermen hvor han har fått bryne seg på alt fra små studiosendinger til store liveproduksjoner i både NRK, TV 2 og TV3.

Som foredragsholder er Paal Tarjei kunnskapsrik, engasjer­ende og morsom. Foredragene er solid faglig fundert og han bruker spennende eksempler og gode analogier. Paal Tarjei Aasheim er rett og slett en svært dyktig kommunikator – i alle betydninger av ordet.

Foredrag av Paal Tarjei Aasheim:

Forandring fryder IKKE!
Belyser hvorfor innovasjon er lettere sagt enn gjort, og gir oss oppskriften på hvordan man bør tenke for å skape ny vekst og økt lønnsomhet.

Kunsten å snakke til folk som ikke hører etter!
Hvordan nå frem med dine argumenter.

Sammen er vi sterke!
Samarbeid og teamarbeid

Hvilken historie forteller dine historier?
Tema; storytelling i en digital tidsalder

Foredragene varer i fra 45 – 60 minutter.

Hele konseptet, med deg som konferansier, skapte en stemning og entusiasme som vi nå må gjøre vårt beste for å utnytte i det daglige. Og ikke minst, dette var utrolig moro!
Lindis Sørnes, Avis Bilutleie AS