Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger!

Per Henrik Stenstrøm har 30 års erfaring fra tv, radio og print. De fleste av dem som redaksjonell leder, men han er også en kjent radio- og TV-programleder med erfaring fra Dagsrevyen og P4s aktualitetsmagasin «Sytten Tretti» til programleder for kriminalmagasinet «Etterlyst» på tv m.m. De siste årene har han vært programdirektør i P4.
Stenstrøm er en meget populær foredragsholder og har i mange år hatt foredrag, medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer, bedrevitere, kunstnere og artister og han har lært ledelse «den tunge veien».
Et foredrag med Per Henrik er underholdende, lærerikt og til ettertanke. Han evner å begeistre med gode eksempler fra levd liv i mediebransjen og latteren sitter ofte løst.
Per Henrik er også en erfaren konferansier, debattleder og han kan ta på seg andre programrelaterte oppdrag. Han gjør også workshops og holder kurs i storytelling og budskapstreing.

Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger

 • De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?
 • Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som vil bevisstgjøre og hjelpe til med å skape bedre miljø på jobben.
 • Hva slags kollega er du? Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren eller solstrålen?
 • Vi trenger alle typer på en arbeidsplass. Teamarbeidet kan bli lettere når du vet hvordan du skal håndtere de forskjellige typene. Uten denne forståelsen kan
 • det fort bli frustrasjon og gruppedannelse på jobben.

ANDRE FOREDRAG

 • Sjefen som aldri tok feil
  Han trodde han var en god sjef, men alle hatet ham. Hvorfor var det ingen som fortalte ham at han var en dårlig leder?
 • Slik bygger du bedriftens omdømme – og slik river media det ned
 • Slik tenker journalisten – redaksjonelle glimt fra Dagsrevyen til Se og Hør
 • Slik blir du en bedre taler og foredragsholder – de hemmelige triksene for å fange publikum

Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.
Jan Grønbech, Google Norge-sjef

Det er overhodet ikke rart at Norges beste leder har foredrag om nettopp det han er så ekstremt god på. Per Henrik er svært dyktig, unik på sosiale relasjoner og får alle som han har med å gjøre, til å føle seg spesielle og verdsatte. At han holder foredrag om all den kunnskapen han besitter, er intet annet enn en gavepakke til næringslivet i Norge. Lytt til denne mannen, her henger teori og praksis tett sammen! Hilsen en som har hatt den store gleden av å ha Per Henrik som sjef.
Dora Thorhallsdottir, relasjonsterapeut og komiker