Silje Landevåg er gründeren bak suksessen Getinspired.no, og nå investor i Do it with passion. I hele sin karriere har hun jobbet med skalering, vekst og det å tørre å ta kalkulert risiko. Hun gir deg et inspirerende foredrag som er perfekt om du skal gi gjengen motivasjon og trua på å tenke stort og bli gira på å nå nye høyder.

Et foredrag med Silje Landevåg gir deg:

  • Motivasjon til å bli sulten på fremgang og til å våge å satse
  • Konkrete fremgangstips på alt fra hvordan sette mål, blir rå på prioriteringer, effektiv i møter mm.
  • Mulighet til å komme under huden og inn i hodet på en av norges mest suksessfulle forretningskvinner

Pappa, hvordan kommer jeg på landslaget? Ringer de meg, eller jeg dem?

Silje Landevåg var seks år og satt i baksetet på vei hjem fra håndballtrening. Det ble ikke landslaget for Silje. I stedet startet Silje GetInspired som 24-åring og bygde opp en av Norges første og største nettbutikker før netthandel var vanlig. Med mot og teft brukte hun fremveksten av de ulike sosiale mediene til rask og trygg vekst. I 2021 hadde GetInspired en omsetning på 530 millioner. Året før solgte Silje seg ned til 20% eierskap og fortsetter nå sin gründerreise som investor gjennom selskapet Do it with passion.

Silje er en lidenskapelig forretningskvinne som trigges av mål og utvikling. Derfor inneholder foredraget også flere konkrete råd til deg som ønsker fremgang. Silje deler alt fra business tips innen økonomi, markedsføring og gründerskap, til hvordan takle motgang, ha et rått mindset og ikke minst, hvordan skape både trivsel på arbeidsplassen og vinnerkultur. Det siste er hun svært opptatt av. Du kan komme et stykke alene, men sammen kan du nå langt.

Foredraget passer spesielt godt til kickoff, og for å få med gjengen til å få lyst og guts til å jobbe sammen med teamet mot spennende mål.

Silje Landevåg bilde

 

Silje Landevågs foredrag holdes på norsk