Stian Vikra er et levende bevis på at du ikke behøver talent for å bli ufattelig god.
I 2008 startet han prosjektet Svøm for livet for å bevise at hvem som helst kan svømme over den Engelske kanal, en distanse på 34km.
Seks år senere endte han opp med å svømme Skagerak, en distanse på totalt 180-200km.

Bli med Stian på reisen mot og over Skagerak i det inspirerende foredraget ”Mot alle odds”.
Et foredrag som gir deg pågangsmot til å sette deg store mål, og ikke minst verktøy til å muliggjøre disse.

I foredraget blir du oppfordret til å komme ut av din egen komfortsone, samt å aldri sette grenser for hva du kan oppnå.
Du blir presentert for teknikker som skal hjelpe deg å prestere og holde motivasjonen på plass. Fokus og tilstedeværelse er to begreper som går igjen i foredraget.

Stian er tidligere marinejeger og har de siste 10 årene jobbet i offshoreindustrien hvor han blant annet har jobbet med HMS og sikkerhet, planlegging, operasjon og som instruktør.

Stikkord for foredraget;

  • Å mislykkes – veien til suksess
  • En marinejegers tenkemåte – mental innstilling, nøkkelen til suksess
  • Motivasjon, fokus og disiplin
  • Motgang – hva gjør du?
  • Arbeid under press – hva fokuserer du på?
  • Forskjellen på en drøm og et mål
  • Viktigheten av et lag

Med sin allsidige bakgrunn både fra svømming, sjøforsvaret og ikke minst yrkeslivet skreddersyr Stian foredraget til dine behov.

Stian holder foredraget på både norsk og engelsk.

Mot alle Odds er et foredrag som kan benyttes på alle arenaer i livet. Både innen idrett og i næringslivet er dette en vanvittig inspirerende historie om hva man kan klare om viljen er tilstede. Stian Vikra overbeviser i sitt foredrag om at man kan klare alt man ønsker å få til i livet bare «trua» er der. Foredraget gir også gode råd om hvilke verktøy man bør ta med seg for å kunne mestre «umulige» oppgaver. Anbefaler alle som ønsker å oppnå nye høyder å høre denne mannens historie
Ninette Berg, Clarion Hotel Ernst, om foredraget Mot alle Odds.