THERES HOLDER BLANT ANNET FOREDRAG OM HVORDAN PRESTERE UNDER PRESS OG HVORDAN SKAPE DET OPTIMALE SAMARBEIDET.

Therese Cleve – Stiansen er gründer og jobber som trener, koreograf, danser, coach og foredragsholder. Hun har en bakgrunn som toppidrettsutøver på landslaget i dans med meritter som 13 NM-gull, hun er Nordisk mester i tillegg til at hun har vunnet flere world ranking-konkurranser i dans. Therese er også en av de profesjonelle danserne i TV2-programmet «Skal vi danse». Hun har også bakgrunn fra salg, blant annet Tech Data, Esselte og Georg Jensen hvor hun var ansvarlig for salg og opplæring av forhandlere i Norge.

Thereses foredrag tilpasses budskap og målgruppe.

EN PANTER I SAMSPILL

  • Hva er de avgjørende prinsipper for å skape det beste samarbeidet?
  • Hvordan optimalisere samarbeid med inspirasjon fra sportsdans?

I pardans jobber man tett sammen med sin partner, og man er nødt til å jobbe i team for å bli best mulig. En lykkes ikke i denne sporten ved kun å fokusere på seg selv.
Respekt, kommunikasjon, profesjonalitet er noe av grunnfundamentet Therese Cleve-Stiansen tar med seg fra sin karriere som aktiv toppidrettsutøver i sportsdans inn i næringslivet.

Her vil du få konkrete verktøy for hvordan skape en positiv bevegelse i fremtidige samarbeid.

EN PANTER I SPOTLIGHTEN

Hvordan prestere under press?

Som profesjonell danser i Skal vi danse takker man samtidig ja til en stor utfordring: i løpet av kort tid skal man trene opp en kjendis til å prestere i en svært krevende idrettsgren. Man blir bedømt på 1min og 45 sekunder som er tiden man får i spotlighten, og her må man være forberedt på at din ferske dansepartner kan gjøre det bra eller få totalt black out. Dette imens tv-seere tilsvarende 25 fulle tribuner på Ullevåll stadion sitter hjemme i sofaen og følger hvert sekund på direkten.

Therese Cleve – Stiansen vil gi deg tilgang til hvilke mentale strategier hun benytter, hva hun fokuserer på for å være 100 % tilstede og prestere best under press. Denne innsikten er direkte overførbar til alle arenaer hvor man må prestere.

EN PANTER I HØYE HÆLER

Foredraget som får kvinner til å bli tryggere på seg selv! Therese beveger deg mentalt, fysisk og emosjonelt gjennom bevisstgjøring, konkrete øvelser og opplevelse av mestring. Foredraget vil gi deg indre styrke, tydelig kroppsspråk og fokus på din feminitet!

I foredraget får du blant annet:

  • Lære hvordan du kan bruke ditt kroppsspråk mer bevisst.
  • Lære hvordan du kan bære kroppen med god holdning og personlig attitude.
  • Lære hvordan du kan gå mer feminint med og uten høye hæler.
  • Hvordan bli trygg på deg selv i deg selv.
  • Mentale og fysiske øvelser.
  • Inspirasjon.