WOW! HVORDAN FÅR DU KUNDENE DINE TIL Å ANBEFALE DEG?

Sier kundene dine «takk» eller «wow»? Tomas Lydahl er forfatter av boksuksessen Wow! Så får du dina kunder att rekommendere dig! Tomas foreleser over hele verden om hvordan du kan knytte til deg verdens beste selgere, og det uten kostnader, de er nemlig dine egne kunder.

Tomas har bodd 18 år i Los Angeles og arbeidet blant annet som salgssjef for Marriott Hotels etter å ha startet som servitør. Han påpeker at i USA innebærer møtet med kunden mye mer enn i Skandinavia: Du må gi kunden en grunn til å velge nettopp deg, du og dine produkter er i seg selv ikke nok. Fornøyde kunder har fått akkurat det de forventer, hverken mer eller mindre, og følgelig er det ingen som anbefaler deg til andre før noen eventuelt spør. Hvis du derimot leverer utover kundens forventninger, forteller de gjerne om deg til alle de kjenner. Du taper med andre ord potensiell fortjeneste for hver kunde som ikke snakker om deg. Vil du doble omsetningen? Tomas mener det egentlig er ganske enkelt. Du må bare få hver kunde til å anbefale deg for en ny lignende kunde så øker du salget med 100 %.

Viktigheten av å ta vare på sine kunder er kanskje ikke noe nytt, men Tomas fremstiller det på en måte som skaper aha-opplevelser. Han får selgere verden over til å behandle kunder bedre enn de tidligere har gjort, som igjen fører til økt salg.

Temaer i foredraget:

Kundebehandling – Få dine kunder til å skryte av deg.

Business Networking – Hvordan imponere nye forretningsforbindelser?

Mingel Moderator – Har du et event der mingling er viktig? Tomas kan få selv de aller blygeste til å løpe frem og bytte visittkort.