Bruce Dickinson er vokalist i Iron Maiden, pilot, entrepenør og ledelsestenker

Bruce var pilot og markedsdirektør for Astraeus Airlines som leide ut fly til større befraktere. Ved siden av å være foredragsholder og vokalist arbeider han med et regjeringsstøttet prosjekt som tar sikte på å skape 1500 arbeidsplasser i Wales innen vedlikehold av fly. Bruce er også engasjert i luftskip og har landet en kontrakt med det amerikanske forsvaret. Han starter også opp en flyskole (Real World Aviation) for utdannelse av piloter.

Bruce Dickinson forlot Iron Maiden i 1993 til fordel for en solokarriere, sin store interesse for fekting og flyvning. Bruce gjenopptok karrieren med Iron Maiden i 1999 og har siden det gitt ut fire album med bandet. Til tross for dette har han aldri sluttet å fly Boeing 757.

Bruce holder gjerne foredrag om sine prosjekter innen gründerskap, entreprenørskap og kreativitet. Han snakker også om paralleller mellom sin musikk og karriere innen næringslivet.

Han underholder og motiverer og med sin blanding av humor og visdom, fengsler han sitt publikum.

Charismatic, down to earth, passionate and sincere.

Highly entertaining and humorous, loads of great stories to tell and handled all kinds of questions honestly – definitely not your average speaker.

A 50 minute boost of energy!