De fleste kjenner Ravi for hans høyst originale rapping, men han har også vært programleder både på tv og i radio, og han har vunnet to gullruter for programmet Landeplage. Nå kan næringslivet få en vitamininnsprøytning fra Tønsbergenseren med utallige hits på samvittigheten, og tema i hans foredrag er kreativitet.

Kreativitet er….?

Kreativitet er et vidt begrep, men det er en viktig ingrediens i hverdagen, selv for de som ytrer at de ikke er kreative. Så hva er det som kjennetegner en kreativ prosess? – Den skal føre til noe, sier Ravi, – til noe vi ikke har fra før.
I foredraget forteller Ravi om hvordan noen av Norges landeplager ble til, og det er ikke alltid suksessen var planlagt. Han forteller hvorfor kreativitet er så viktig og han forteller om hvordan man kan være nytenkende i strategiske sammenheng.
I foredraget vil Ravi synge, spille og ikke minst inspirere til nytenkning.
Foredraget skreddersys.

Workshop

Lag landeplager med Ravi
I denne totimers seansen avslører Ravi en del av hemmelighetene bak en landeplage; en låt som kaster seg over ørene dine og nekter å slippe taket. Når det er gjort er det tilhørerne sin tur til å lage en hit selv, under veiledning og coaching av Ravi.
Sangene kan f.eks fremføres under felles middag eller det kan være en fin anledning til å lage bedriftens egen inspirasjonssang.
Denne seansen er også fin å bruke til teambuilding.
Kan også gjøres på engelsk.

Konferansier

Ravi som rød tråd i ditt arrangement er en sikker vinner. Han er ikke bare artist og foredragsholder men han har også mange års erfaring som konferansier. Han formidler på en munter og gjerne musikalsk måte.
Ønsker du musikalske innslag med Ravi alene eller med band, ta kontakt.