Ole Petter er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender. Han har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt. Han har startet, drevet fram og solgt flere selskaper og er i dag medeier i analyse- og rådgivningsselskapet Opinion.

Nyhaug har rundt 15 års erfaring som gründer og fagmann innen bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid. Ole Petter er en av svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører. Dette er erfaring han bringer til sine kunder der han brenner spesielt for å hjelpe med å finne og dokumentere nye markedsmuligheter basert på trender, forbrukerinnsikt og innovative metoder.

Ole Petter er en anerkjent og aktiv foredragsholder på konferanser og kundearrangementer i inn- og utland. I 2008 ble han kåret til Årets Markedsanalytiker i Norge av NMF for sitt bidrag til innovasjon i bransjen. Han er de siste tre år nominert som årets foredragsholder av Annonsørforeningen. Storbruker av Facebook og Twitter.

Foredrag av Ole Petter:

  • Forbrukertrender som drivere for vekst og innovasjon
  • Morgendagens salg og marketing
  • Ungdom og ungdomstrender
  • “Hva vil folk ha i morgen” – innen “alle” kategorier
  • Nye medier, digitalisering og fremtidens mediebruker
  • Fremtidens læring, skole, jobb og utdanning

Ole Petter Nyhaug er helt klart blant landets aller beste foredragsholdere.
Tom Hansen, markedssjef, Ipsos MMI

Ole Petter får alltid høyeste score på sine evalueringer på våre seminarer. Han har både dyp og bred faglig kunnskap innen markedsføring, medier, analyse og forbrukertrender som han raust byr på. Han bestreber seg på å alltid fornye seg og sine presentasjoner og har en engasjerende måte å fremføre sitt budskap. Han har en stil hvor han krydrer sine foredrag med en lun humor som alltid gir gode tilbakemeldinger fra deltagerne.
Jan Morten Drange, direktør, Annonsørforeningen

Takk for et strålende innlegg i dag, Ole Petter! Mange positive tilbakemeldinger om et både inspirerende og ikke minst nyttig/konkret foredrag. Gratulerer!Finn Rasmussen, adm dir, Kosmetikkleverandørenes Forening