Kjetil Kristoffersen har hatt tusenvis av deltakere fra flere hundre forskjellige virksomheter på sitt motivasjonsforedrag ”Hvem vinner til slutt?”, og har mottatt fantastiske tilbakemeldinger fra publikum. I tillegg jobber Kjetil mye med foredragsvirksomhet og salgscoaching ute hos kunder internt, og har flere av Norges største virksomheter på kundelisten.

Kjetil Kristoffersens foredrag er rørende, morsomt men først og fremst enormt inspirerende. Etter å ha hørt han får tilhørerne lyst til å prestere. De føler en frihet til å prestere. Han skaper endring. Jeg mener han er en av Norges beste motivatorer.

Frode Sjølander – Salgsdirektør

 

Kjetil er den lovende fotballspilleren som ikke lot seg knekke da han måtte legge opp på grunn av skade 22 år gammel. Da han oppdaget den svenske brannmannen Lasse Gustavson sa han opp jobben som lærervikar for å forfølge sitt livs sjanse.

Uten erfaring fra næringslivet, og med lånte midler og et pantsatt hjem, igangsatte han det som ble tidenes foredragssuksess i Skandinavia; mellom 30 000 og 40 000 mennesker betalte om lag en tusenlapp hver for å oppleve Lasses foredrag, alle i regi av Kjetils selskap Publicom. Publicom formidler også foredragsholdere til en lang rekke skandinaviske selskaper, og har i tillegg avholdt konferanser med blant andre John Cleese og Neil Armstrong. Kjetil er også John Cleeses turnémanager i Europa.
I kjølvannet av suksessen startet Kjetil også Publicom forlag, helt uten erfaring fra bokbransjen. Publicom forlag var det første norske forlaget som begynte med systematisk tv-reklame for sine bøker, samt med boksalg via SMS.

Veldig bra, gripende og lærerikt!
– Snittscore 5,6 av 6

Resultat av spørreundersøkelse etter foredrag hos Boots Apotek

Kjetils foredrag er bygget opp rundt følgende 4 suksessfaktorer: FAG – FREKVENS – MARGIN – MENNESKE

Gjennom sitt foredrag viser Kjetil den energien og tankegangen han mener må til for å lykkes, uavhengig av hvilken plass man har i organisasjonen. Den karismatiske og inspirerende gründeren serverer et annerledes foredrag, et foredrag som handler om hvordan veien blir til mens man går. Han sparer ikke på noe!
Kjetil forteller ærlig om både opp- og nedturer, og bruker spennende historier, eksempler og metoder for å vise tilhøreren hvordan man kan våge å satse og nå sine mål ved å tenke annerledes! Budskapet fokuserer på hvordan man kan gjøre hverandre gode, om hvordan betydningen av lojalitet har endret seg og hvordan man rett og slett blir best. Foredraget leveres med dybde, refleksjon og humor. Man får lyst til å handle etter et foredrag med Kjetil!

I en utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er det viktig i en hektisk hverdag med nye impulser, tenke lagspill og ikke minst noen ganger se kunder og egne ansatte med litt ”nye øyne”. Kjetil klarer på en avslappet, humoristisk men også god faglig måte å få frem dette. Ikke minst gjennom egne erfaringer som bedriftseier, men også ved å fortelle om andres suksesshistorier hvor det er relativt enkle ”formler” man lykkes med – ”det enkle er ofte det beste”. … Dette var en god investering ovenfor våre ansatte, og derved også bedriften, som kan anbefales på det varmeste.

Geir Holland, Styreformann/Partner,
PRIVATmegleren Tønsberg, Horten, Sandefjord og Arendal